Vær med til at redde verdens skove

By:

Vær med til at redde verdens skove

Føler du dig nogensinde forhindret i at hjælpe i et større verdensperspektiv, og sidder du dig nogen gange i en situation, hvor du føler dig magtesløs, fordi du ikke ved, hvordan du bedst hjælper? Så er organisationen Verdensskove måske et sted, som du kan rette din opmærksomhed mod.

 

For alt i mens er der er krig og uroligheder i verdenssamfundene, så bliver verdens store skove behandlet på en måde, som truer vores miljø og den verden, som vi kender den i dag. Dette er en udvikling, som du kan være med til at hjælpe med at stoppe.

 

Red vores regnskove

Jordens regnskove er blandt andet i Verdensskoves fokus, hvor men til dagligt arbejder for at forbedre måden, hvorpå vi udnytter skovene på klodens ressourcer. Fortsætter den nuværende udvikling, så vil det også føre til en udryddelse af uvurderligt dyre- og planteliv, som ikke kan hentes tilbage fra de døde, hvis først arterne forsvinder.

 

Hvis det er noget, som du har lyst til at arbejde på at forbedre – for vor alles skyld – så kan du hos verdensskove.org købe et regnskovscertifikat. Det har 200.000 danskere allerede gjort i løbet af organisationens levetid, og det betyder, at du også kan støtte en bedre udvikling i regnskoven. Det er også muligt at donere et enkeltbeløb, men uanset hvad, så kan du vide dig sikker på, at du her kan støtte et sted, hvor pengene bliver brugt, hvor de har størst effekt.

Posted in: Regnskoven