Bliv en del af et fællesskab – støt regnskoven

By:

De eksotiske skove er på skrump, eftersom griske virksomheder fælder løs, så de kan tjene nogle ekstra skillinger. Der bliver ikke tænkt et sekund på miljøet, og når der bliver fældet løs af regnskovene, er det altså noget, der har en virkelig negativ indvirkning på kloden, og dermed påvirker det alle på jorden negativt. Kunne du tænke dig at hjælpe en organisation, der tager kampen op mod dette, så er der flere måder, hvorpå du kan vise din støtte.

 

Meld dig ind i kampen – nu!

En organisation, der kæmper for klodens bedste, er Verdens Skove. Denne organisation har rigtig mange projekter i gang, som går ud på at beskytte regnskovene rundt om i verden, og hvis du hopper forbi deres side: https://www.verdensskove.org/ ,kan du læse om nogle af de utrolig positive tiltag, de har gjort. Vil du være med til at bidrage til det gode formål, er der flere ting, du kan gøre. Du har mulighed for at købe et regnskovscertifikat på deres side, men derudover kan du også donere enkle beløb, hvilket er helt op til dig.

 

Vil du være med til at tage hånd om kloden, så gør noget allerede i dag. Du kan gøre en forskel selv med et mindre beløb.

Posted in: Regnskov