Over 200.000 danskere støtter allerede skovene – bliv den næste

By:

Det kan ikke komme bag på dig, at det står skidt til med regnskovene. Der bliver fældet løs af dem, og store virksomheder tænker altså ikke på konsekvensen af at handle med træ, som kommer fra regnskovene. De vil blot maksimere deres profit, hvilket går ud over hele kloden. Hvert eneste år bliver der fældet 140.000 kvm skov, hvilket svarer til tre gange Danmarks areal. Denne udvikling går ud over miljøet, men samtidig går det ud over de dyr og mennesker, som bor i skoven, men heldigvis kan du være med til at bekæmpe udviklingen.

 

Du kan støtte på flere måder

Vil du være med til at bekæmpe udviklingen, kan du hoppe forbi her: https://www.verdensskove.org/. På denne side kan du købe regnskovscertifikater for blot 214 kr., og selv med få penge kan du gøre en stor forskel. For dine 214 kr. kan Verdens Skove nemlig sikre, at der bliver bevaret 500 kvm af Nicaraguas regnskov. Dog kan du også donere enkeltstående beløb, hvis du vil give mere, men du kan også smutte en tur forbi deres webshop, hvor du ligeledes støtter de gode formål, når du handler.

Vælger du at støtte, er du langt fra alene – nej, der er over 200.000 danskere, som har købt regnskovscertifikater, og hvis du vil være med til at bidrage til den gode sag, er det med at hoppe forbi ovenstående link.

Posted in: Regnskoven