Hjælp Verdensskove med at bevare regnskoven

By:

Verdensskove er en dansk miljøorganisation som arbejder for bevarelsen af verdens skove. Organisationen har især fokus på bevarelsen af regnskoven. Verdensskove er baseret på frivilligt arbejde og donationer, og det er derfor afgørende for organisationen at have medlemmer og økonomisk støtte i form af donationer. siden verdensskove blev stiftet i 1982 har over 200.000 danskere været med til at hjælpe bevarelsen af regnskoven på vej, ved at købe regnskovscertifikater, ved at blive frivillige medlemmer, eller ved at støtte med donationer. Visionen for verdensskove er at bevare og fremme skove over hele kloden, og du kan være med til at udføre denne vigtige opgave.

Hver dag forsvinder der store dele af regnskoven fordi nogle mennesker synes, at pladsen eller planterne skal bruges på andre måder. Det kan eksempelvis være fordi den lokale befolkning har brug for brænde eller brug for plads til at dyrke jorden. Det kan også være fordi store virksomheder ønsker at bruge pladsen til at bygge boliger eller fabrikker. Hvis udryddelsen af regnskoven fortsætter i samme tempo som nu, vil regnskoven være totalt udryddet om få årtier. Hvis regnskoven forsvinder vil det få alvorlige konsekvenser. De mange dyrearter der lever i regnskoven vil blive udryddet sammen med den, og det samme gælder de mange plantearter, som kun findes der. Derudover vil hele klodens klima blive negativt påvirket hvis regnskoven forsvinder. 

Du kan være med til at stoppe udryddelsen af jordens regnskove, ved at hjælpe verdensskove med deres arbejde. Det kan du blandt andet gøre, ved at købe et regnskovscertifikat via deres online shop. Ved at købe et regnskovscertifikat, er du med til at beskytte et bestemt område af en regnskov fra at blive fældet. Al hjælp har utrolig stor betydning for verdensskove, og det er op til dig, om du ønsker at hjælpe ved at blive medlem, eller ved at donere et enkeltstående beløb. 

Posted in: Regnskoven