Køb et stykke regnskov gennem Verdens Skove

By:

Verden Skove arbejder for en bedre fremtid for verdens skove, med særligt fokus på skovene i  Danmark og Latinamerika. Med oplysningsarbejde og lobbyarbejde, skaber de bevidsthed om skovenes tilstand og skubber til de politiske beslutningstagere. Det handler om at skabe forbindelse mellem indbyggere og lokal natur, så mangfoldigheden i plante- og dyreliv vil blive bevaret fremover. Som støttemedlem har du mange muligheder for at støtte indsatsen i kampen for en grønnere fremtid for verdens skove.

Gør en forskel med et regnskovscertifikat

Det er nemt at være med til at gøre en forskel for regnskoven i Latinamerika, og på hjemmesiden kan du læse om de forskellige muligheder, Verdens Skove tilbyder. Du kan bl.a. købe et regnskovscertifikat, og på den måde være med til at beskytte et lille område i Nicaraqua. Det betaler sig, og Verdens Skove har billedmateriale online, hvor du kan se, hvilken forskel dit bidrag er med til at betyde for lokale indbyggere i regnskoven.

Det kan ikke gå stærkt nok

Hver tredje sekund forsvinder et område tropisk regnskov på størrelse med en fodboldbane. Verdens Skove arbejder målrettet i områder med stor naturrigdom i lande som Panama, Honduras og omkring Amazonas, så vi kan gå en fremtid i møde med mindre CO2 i atmosfæren og stor mangfoldighed i regnskoven til fremtidige generationer.

 

 

Posted in: Regnskoven