Giv en hånd til regnskoven

By:

Giv en hånd til regnskoven ved at støtte Verdens Skoves arbejde. Verdens Skove har igennem 30 år kæmpet for bevarelse af regnskoven i Latinamerika, samt forbedre skovenes vilkår og anvendelse her i Danmark. Gennem forsvarlig skovforvaltning og udviklingsarbejde, er deres mål at oplyse befolkningen og skabe opmærksomhed om konsekvenserne af en uforsvarlig skovpolitik. Giv en hjælpende hånd til verdens skove, og køb et regnskovscertifikat.

Et regnskovscertifikat til skovbeskyttelse

Verdens Skove arbejder med lande omkring Amazonas, som indeholder fantastiske naturrigdomme. Regnskovene i lande som Honduras og Panama indeholder en stor mangfoldighed af dyrearter og træ- og plantesorter, et helt unikt økosystem, som spiller en stor rolle i reduktionen af CO2 i atmosfæren. Beskyttelse af regnskovene i Latinamerika kommer os alle til gode.

Verdens Skove samarbejder med lokale i Nicaragua, for at skabe bedst mulig beskyttelse af deres regnskov. Du kan selv give en hånd med. Ved at købe et regnskovscertifikat gennem Verdens Skove, freder du et lille skovområde i Nicaragua. Arbejdet gør en forskel, og klikker du forbi Verdens Skoves hjemmeside, kan du se billeder af organisationens resultater i området.

Oplysning til befolkningen

Verdens Skove arbejder for at skabe øget bevidsthed om verdens skoves tilstande. Gennem støtte til initiativer og kampagner, samt lobbyarbejde, fortsætter de kampen for en grønnere fremtid.

Posted in: Regnskov