Tag ansvar for verdens skove

By:

Sydamerikas regnskove er under stort pres. Skovhugsten omkring Amazonas har store konsekvenser for lokalbefolkningen, dyrelivet, og for klimaet på globalt plan. Verdens Skove arbejder dels med forholdene for dansk natur og dels med forholdene for regnskovene i Sydamerika, med en mission om at skabe mere oplysning og derigennem bedre forhold for en fortsat grøn og mangfoldig natur i deres fokusområder. Støt Verdens Skoves arbejde og vær med til at tage ansvar for Sydamerikas regnskove!

Fordelene ved et regnskovscertifikat

En nem måde at give et bidrag til beskyttelse af verdens skove på, er ved at investere i et regnskovscertifikat. Med et regnskovscertifikat indgår du i gruppen af danskere, der freder små skovarealer stykke for stykke i Nicaragua, og på den måde beskytter skovområderne for ulovlig udnyttelse. På Verdens Skoves hjemmeside kan du se billeder fra de pågældende skovområder og få syn for, at din støtte gør en synlig forskel. Regnskovscertifikatet kan også anbefales som gaveidé til naturelskeren, der vil sætte pris på sit helt eget stykke regnskov.

Oplysning og støtte af initiativer

Verdens Skoves arbejde går primært ud på at støtte lokale initiativer i Danmark og udvalgte lande omkring Amazonas, som skaber resultater inden for skovbeskyttelse. Med deres oplysningsarbejde skaber de bevidsthed om vigtigheden af skovbeskyttelse blandt befolkning og politiske beslutningstagere. Læs mere på deres hjemmeside.

Posted in: Regnskov