60 mio. år gamle regnskove fældes på rekordtid

By:

De fleste mennesker ved, at regnskoven er et utrolig eksotisk sted, men de færreste ved, at på trods af, at regnskoven kun dækker 6% af jorden overflade, så findes over halvdelen af verdens dyre- og plantearter i regnskovens områder.

Det svarer til, at mere end 1.000.000 dyre- og insektarter og ca. 90.000 plantearter trives i disse skovområder.

Desværre så ødelægger vi mennesker store områder regnskov hvert år, og det estimeres, at der fældes hvad svarer til ca. 3 gange Danmarks areal regnskov hvert år.

Ikke nok med, at vi ødelægger hjem for tusindvis af dyr hver dag, så har regnskoven huset stammefolk i mange generationer, som i al tid har levet i harmoni med skoven.

Støt regnskoven med et regnskovscertifikat

Verdens Skove arbejde består i, at bevare så meget regnskov som muligt, og det gør de blandt andet gennem regnskovscertifikater, som du fra kun 214 kroner kan erhverve dig. For 214 kroner, bevarer du et helt konkret stykke regnskovsjord i Nicaragua på 500kvm.

Mere end 200.000 danskere har gennem de seneste 30 år bidraget på denne måde, hvilket har gjort en forskel.

Foruden regnskovscertifikater, så arbejder Verdens Skove blandt andet også med politisk arbejde. For tiden støtter Verdens Skove blandt andet de lokales kamp i Nicaragua mod den planlagte Nicaragua kanal.

 

Posted in: Regnskoven