Bevar regnskoven

By:

Regnskoven er blandt de mest udsatte områder vi har på jordkloden, og det estimeres at der fældes hvad svarer til en fodboldbanes areal regnskov hvert 3. sekund!

Den store nedfældning af skoven træer, skyldes en enorm global efterspørgsel på blandt andet tømmer og palmeolie, som dyrkes og udvindes fra store skovområder i blandt andet regnskovene.

 

Hjælp til i dag

Verdens Skove har gennem de seneste 30 år arbejdet med at bevare så meget regnskov som muligt, og det gør de blandt andet gennem politisk arbejde.

De har tidligere været i lande som Ecuador og Costa Rica, og arbejder i dag i lande som Honduras, Nicaragua og Panama.

Deres arbejde gør en stor forskel, og deres mission er at passe på vores klima.

Du kan hjælpe til, ved blandt andet at købe et regnskovscertifikat fra Verdens Skove. Med et regnskovscertifikat fra blot 214 kroner, bevarer du et konkret stykke regnskovsjord på 500kvm.

Foruden at støtte gennem et regnskovscertifikat, er der nogle gode råd og adfærdsændringer, som kan være med til at styrke vores klima. Har du mulighed for det, så overvej at cykle i så vidt et omfang at det er muligt. Du kan også med klar fordel for miljøet tage den offentlige transport en gang i mellem, og lade bilen stå.

Posted in: Regnskoven