Gør en forskel i dag

By:

Regnskoven strækker sig over områder omkring ækvator, hvor temperaturen og luftfugtigheden tiltrækker verdens mest eksotiske dyr. Verdens største regnskov, Amazonas, strækker sig over 8 lande i Mellem- og Sydamerika. Over halvdelen af verdens dyre- og plantearter findes i verdens regnskoven, og der opdages hele tiden nye arter. Alene på Borneo over en periode på blot 3 år, blev der opdaget hele 126 nye arter. Foruden eksotiske dyr, så har stammefolk i et utal af generationer levet i skovens områder, i harmoni med både dyr og natur.

På trods af dette, fældes der hvert år hvad svarer til ca. 3 gange Danmarks areal regnskov. Dette skyldes en kæmpe global efterspørgsel på blandt andet tømmer og palmeolie. De maskiner som bruges til at fælde skovens træer, forurener så meget, at det estimeres, at ca. 15% af verdens menneskeskabte CO2-udledning stammer fra fældningen af skovens træer.

 

Gør som 200.000 andre og støt regnskoven

Verdens Skove arbejde består i at bevare så meget regnskov som muligt, og det gør de blandt andet gennem regnskovscertifikater. Med et regnskovscertifikat fra Verdens Skove, kan du fra blot 214 kroner bevare et helt konkret stykke regnskovsjord på 500kvm. Gør som 200.000 andre danskere, og vær med til at gøre en tiltrængt forskel på denne klode. Køb et regnskovscertifikat her: https://www.verdensskove.org/

Posted in: Regnskoven