Hjemsted for over halvdelen af jordens plante- og dyrearter

By:

Regnskoven er blandt vores mest eksotiske steder på jordkloden, og det er i disse skovområder, at vi finder mere end halvdelen af jordens dyre- og plantearter, og flere nye arter opdages hvert år. Alene på øen Borneo, blev der opdaget 123 nye dyre- og plantearter på en 3-årig periode. Det estimeres at over 1.000.000 forskellige dyre- og insektarter og 90.000 plantearter lever i regnskoven. Foruden alle de nye arter som opdages hvert år, er skoven også hjemsted for mere kendte eksotiske dyr som tigere, gorillaer, krokodiller, slanger, papegøjer og mange flere.

Desværre fælder vi mennesker enorme mængder af disse skovområder, og ødelægger ikke kun hjemmene for disse dyr, men også hjemmene for lokale stammefolk som har levet i harmoni med skoven i mange generationer.

Støt fra kun 214 kroner i dag!

Verdens Skove arbejder med at bevare områder med regnskov i blandt andet Latinamerika. Deres arbejde består blandt andet i, at føre informationskampagner for lokalbefolkningen, og hjælpe dem til at genvinde rettighederne over disse skovområder. Selvom at den ulovlige fældning af skoven bliver mindre for hvert år, har lokalbefolkningen som lever i blandt andet Nicaragua stadig brug for så meget hjælp som muligt. Du kan for bare 214 kroner bevare et konkret stykke regnskovsjord i Nicaragua på 500kvm. Gør som 200.000 andre danskere, og besøg verdensskove.org og støt regnskoven i dag.

Posted in: Regnskov