Verdens Skove

By:

Foreningen Verdens Skove støtter arbejdet med bevarelse af skove over hele kloden. Såvel eksotiske skovområder som regnskove, jungler, mangroveskove som de danske bøgeskove og de svenske nåleskove får opmærksomhed hos foreningen. Træer er vores vigtigste kilde til ilt, og mange værdifulde planter findes dybt i regnskoven – planter, som kan indeholde nøglen til helbredelse af mange af de sygdomme, vi mennesker lider af. For eksempel menes løsningen på kræftens gåde stadig at gemme sig i den uudforskede regnskov.

Det er vigtigt at støtte Verdens Skove. Foreningens erklærede mål er at bevare så store dele af den smukke og livgivende regnskov som muligt. Bevarelsen af regnskoven er nødvendig, ikke blot for de mange dyrearter, der har den som hjem, men også for menneskehedens – og klodens – overlevelse. Jorden vil ikke kunne ånde uden sine lunger.

Verdens Skove er baseret på frivilligt arbejde. foreningens mange ildsjæle kæmper hver dag en brav kamp for at nå ud med deres oplysningskampagner – både til almindelige borgere og til personer med direkte indflydelse på de ramte områder. Fokus ligger på miljø, bæredygtighed og bevaring af den oprindelige skov. Du kan støtte foreningens arbejde ved at købe et Regnskovscertifikat, hvilket over 200.000 danskere allerede har gjort. Giv som gave og glæd en ven, eller dig selv, med et lille stykke uvurderlig naturarv. Klik ind på https://www.verdensskove.org/ og bestil dit certifikat!

Posted in: Regnskoven