Støt regnskoven

By:

Hvert tredje sekund forsvinder der tropisk regnskov på størrelse med en fodboldbane. Selvom vi i Danmark ikke bor tæt på regnskoven, så er vi stadigvæk kontakt med regnskoven dagligt. Det er fx igennem medicin og mad. Flere af de urter der er i medicin, de stammer fra regnskoven. Af mad stammer blandt andet bananer og vanilje fra regnskoven. Så for os i Danmark er regnskoven også vigtig. Men den er også vigtig for de dyr, der bor i regnskoven. De dyr vil til sidst blive udryddet, når al skoven er væk.Der er flere gode grunde til at bevare regnskoven.

Verdensskove.dk bevarer regnskoven. Deres arbejde består blandt andet i at genplante træer, og sørger for at skovens ressourcer bliver forvaltet social og miljømæssigt, som kommer til gavn og glæde for dem, der lever i regnskoven.

Man kan støtte Verdensskove.dk på flere måder. En af dem er ved at købe et regnskovscertifikat på deres online shop. Ved at købe et regnskovscertifikat, så er du med til at beskytte et konkret område i det sydlige Nicaragua. Du er med til at mindske udledningen af CO2 samt sikre levesteder for truede dyrearter.

Verdensskove.dk har igennem regnskovscertifikater bevaret store dele af regnskoven i Costa Rica, Ecuador og Nicaragua.

 

Posted in: Regnskoven